Оновлено 2026-10-13
Кількість на соціальних платформах може зменшуватися після доставки. Період відновлення входить до послуги: якщо кількість зменшиться протягом цього періоду, ви можете запросити відновлення, і відсутня частина буде доставлена знову. Період указано в назві послуги, наприклад 30 Days Refill або LifeTime Refill.
Коли з'являється кнопка «Відновлення»
- Послуга має період відновлення
- Замовлення має статус «Виконано» або «Частково»
- Період відновлення, що відраховується від завершення замовлення, ще не минув
- Немає іншого відкритого запиту на відновлення для цього замовлення
- Від останнього запиту минуло щонайменше 24 години
Що робить відновлення
Відновлення доповнює кількість до замовленого обсягу. Воно не додає більше, ніж ви оплатили, і не змінює ціну. На сторінці замовлення видно кожен запит і його статус.
Відновлення чи повернення коштів?
Повернення коштів зараховує гроші на баланс. Воно відбувається автоматично, коли замовлення скасовано (повна вартість) або завершено як часткове (недоставлена частина). Відновлення доставляє повторно; воно для кількості, що зменшилася після завершеного замовлення.
Послуги без відновлення
Послуги з позначкою «Без відновлення» не відновлюються. Вони підходять для коротких кампаній, де важливий перший результат.